divendres, 28 de març del 2014

I PREMI DE TREBALLS DE RECERCA A VACARISSES

http://www.xtec.cat/crp-pallarsjussa/recerca-eso/imatges/lupaanimated.gifL'Ajuntament de Vacarisses convocarà a partir d'enguany el primer premi de treballs de recerca  concurs per a aquells treballs d’investigació dels alumnes de
2n de Batxillerat del nostre Institut, realitzats de forma individual al curs 2013-2014. Confiem en què pugui servir d'estímul per als nostres alumnes.
La temàtica d’aquests treballs podrà ser:
  • Treballs centrats sobre aspectes relacionats amb la realitat social, cultural, agrícola,forestal, flora i fauna, coneixement del territori, industria local, artística i històrica del municipi de Vacarisses.
  • Treballs de temàtica lliure.
Al premi es seleccionaran els treballs que destaquin per l’excel·lència i qualitat.
La data límit per lliurar-lo és el 28 de març de 2014.
Els  premis s’estructuren en dues modalitats:
  • 1er Premi: Treballs centrats sobre aspectes relacionats amb la realitat social, cultural,agrícola, forestal, flora i fauna, coneixement del territori, industria local, artística i històrica del municipi de Vacarisses.
  • 2n Premi: Treballs de temàtica lliure.
El 1er Premi consistirà en un ordinador portàtil valorat en 500€, acompanyat d’un diploma acreditatiu. I el 2n Premi consistirà en una tablet, valorada en 300€, acompanyada d’un diploma acreditatiu.
Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs.
El lliurament de premis es durà en un acte públic que tindrà lloc a l’Ajuntament de
Vacarisses o dependències municipals el 23 d’abril de 2014. El jurat serà presidit pel regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vacarisses, i estarà format per diversos especialistes de reconeguda vàlua en les diferents disciplines de les modalitats del Batxillerat i persones vinculades al món de l’educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada